Wyszukiwarka

Współpraca

Nawiążemy współpracę z restauracjami, pizzeriami, domami weselnymi i z każdym kto chciałby poznać smak prawdziwych podhalańskich wyrobów.

Wszystkie wyroby pakujemy metodą próżniową urządzeniem typu multivac. Taki sposób pakowania gwarantuje, że nasze specjały mogą być przechowywane przez wiele tygodni, zachowując swój smak, świeżość i specyficzny zapach ogniska. Przy większych ilościach i dla stałych klientów możliwość negocjacji cen. Zapakowane próżniowo produkty są wysyłane kurierem, co gwarantuje szybką dostawę. Do każdego zakupu należy doliczyć koszt wysyłki. Cennik zamieszczony jest poniżej.

Możliwa wysyłka za granice po wcześniejszym uzgodnieniu.

 

1. FORMY PŁATNOŚCI

 - Przelew bankowy

 - Za pobraniem

 

2. DOSTAWA

Dostawa po wpłacie na konto Dostawa za pobraniem

do 30 kg – 25 zł

czas dostarczenia: 1 - 2 dni robocze

do 30 kg – 28 zł

czas dostarczenia: 1 - 2 dni robocze

 

  GDY TEMPERATURA POWIETRZA PRZEKRACZA 20 STOPNI PAKUJEMY PRZESYŁKĘ W WOREK TERMICZNY - KOSZT 6 ZŁ

 

Ewentualne dopłaty lub nadpłaty wynikające z rozbieżności wag produktów będą rozliczane przelewem bankowym. Waga wyrobów może w niewielkim stopniu odbiegać  +/- od tej z zamówienia. Produktów nie kroimy ale staramy się dopasować wagę produktów do zamówienia.